Σχετικά

Η AVAKX IKE ιδρύθηκε το 2007, εισήλθε γρήγορα στον χονδρεμπορικό τομέα κρέατος, παραπροϊόντων και πρώτων υλών, γίνοντας γρήγορα μία από τις πλέον εκτιμημένες εμπορικές επιχειρήσεις τόσο στην εγχώρια όσο και στις διεθνή αγορά.

Η αταλάντευτη αφοσίωσή μας στην ποιότητα, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό, έχουν εδραιώσει σταθερά τη θέση μας στον τομέα. Σήμερα, διακρινόμαστε ως μία από τις υγιέστερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, εξειδικευμένοι στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας κατεψυγμένων.

Η βασική μας επικέντρωση είναι στην εξαγωγή κατεψυγμένου κρέατος και παραπροϊόντων από τη στιγμή της ίδρυσής μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η AVAKX PC έχει διαρκώς επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της, φθάνοντας σε χώρες της Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Ασίας και της Αφρικής.

Κυρίαρχα χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η προσεκτική επιλογή προμηθευτών μέσω συγκεκριμένων δράσεων αξιολόγησης, ο εμπορία υψηλότερης ποιότητας προϊόντων, η προσανατολισμένη στον πελάτη προσέγγιση και η συνέπεια με την οποία προσεγγίζουμε κάθε συναλλαγή.

Η επιτυχημένη πορεία της AVAKX PC δεν αφορά μόνο το εμπόριο. Πρόκειται για τη δημιουργία διαρκών σχέσεων, τη διατήρηση υψηλών προτύπων και την προσαρμογή στις δυναμικές απαιτήσεις της αγοράς. Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, η δέσμευσή μας για την αριστεία παραμένει ακλόνητη, εξασφαλίζοντας ότι η AVAKX PC παραμένει ένα αξιόπιστο όνομα στον παγκόσμιο χονδρεμπορικό τομέα κρέατος και συναφών προϊόντων. στον παγκόσμιο χονδρεμπορικό τομέα κρέατος και συναφών προϊόντων.

Η ιστορία πίσω από το λογότυπο